Home
Support Forums

Website build and deployed successfully but not available on the url

My website is deployed correctly according to the board:
naughty-goldstine-ab40e9
I can navigate the preview correctly. However, it doesn’t show up on the domain I have llrs.dev (when previously it did).

The configuration DNS of the domain has the following line, I am using the domains.google/registrar/:

www.llrs.dev	CNAME	1 hour	naughty-goldstine-ab40e9.netlify.com. 

I’ve read the I’ve deployed my site but I still see “Page not found” FAQ but given that the preview shows the website correctly and that I couldn’t download the zip (It remained on “Generating zip” for a while) it wasn’t useful.

Also I had set up the base url on the netlify.toml file of my repo and when I added it to the website it didn’t change anything.

The latest deployment

I cleared the cache and rebuild after setting the base dir on the configuration menu

9:57:05 AM: Build ready to start
9:57:07 AM: build-image version: c5b01a919d3e16af69445c5de0cacb49efbb1a23 (focal)
9:57:07 AM: build-image tag: v4.4.0
9:57:07 AM: buildbot version: f54abf87fe81303255850790eebe8dc0b2826706
9:57:07 AM: Building without cache
9:57:07 AM: Starting to prepare the repo for build
9:57:07 AM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo
9:57:07 AM: git clone https://github.com/llrs/blogR
9:57:13 AM: Preparing Git Reference refs/heads/master
9:57:15 AM: Parsing package.json dependencies
9:57:15 AM: Starting build script
9:57:15 AM: Installing dependencies
9:57:15 AM: Python version set to 2.7
9:57:16 AM: Downloading and installing node v10.24.1...
9:57:16 AM: Downloading https://nodejs.org/dist/v10.24.1/node-v10.24.1-linux-x64.tar.xz...
9:57:16 AM: Computing checksum with sha256sum
9:57:17 AM: Checksums matched!
9:57:19 AM: Now using node v10.24.1 (npm v6.14.12)
9:57:19 AM: Started restoring cached build plugins
9:57:19 AM: Finished restoring cached build plugins
9:57:19 AM: Attempting ruby version 2.6.2, read from environment
9:57:20 AM: Required ruby-2.6.2 is not installed - installing.
9:57:21 AM: Searching for binary rubies, this might take some time.
9:57:21 AM: Found remote file https://rvm_io.global.ssl.fastly.net/binaries/ubuntu/20.04/x86_64/ruby-2.6.2.tar.bz2
9:57:21 AM: Checking requirements for ubuntu.
9:57:22 AM: Requirements installation successful.
9:57:22 AM: ruby-2.6.2 - #configure
9:57:22 AM: ruby-2.6.2 - #download
9:57:22 AM: ruby-2.6.2 - #validate archive
9:57:28 AM: ruby-2.6.2 - #extract
9:57:30 AM: ruby-2.6.2 - #validate binary
9:57:31 AM: ruby-2.6.2 - #setup
9:57:32 AM: ruby-2.6.2 - #gemset created /opt/buildhome/.rvm/gems/ruby-2.6.2@global
9:57:32 AM: ruby-2.6.2 - #importing gemset /opt/buildhome/.rvm/gemsets/global.gems........................................
9:57:32 AM: ruby-2.6.2 - #generating global wrappers........
9:57:32 AM: ruby-2.6.2 - #gemset created /opt/buildhome/.rvm/gems/ruby-2.6.2
9:57:32 AM: ruby-2.6.2 - #importing gemsetfile /opt/buildhome/.rvm/gemsets/default.gems evaluated to empty gem list
9:57:33 AM: ruby-2.6.2 - #generating default wrappers........
9:57:33 AM: Using /opt/buildhome/.rvm/gems/ruby-2.6.2
9:57:34 AM: Using ruby version 2.6.2
9:57:34 AM: Using PHP version 8.0
9:57:34 AM: Installing Hugo 0.66.0
9:57:35 AM: Hugo Static Site Generator v0.66.0-78C3C78F/extended linux/amd64 BuildDate: 2020-03-03T15:28:32Z
9:57:35 AM: Started restoring cached go cache
9:57:35 AM: Finished restoring cached go cache
9:57:35 AM: Installing Go version 1.12
9:57:40 AM: unset GOOS;
9:57:40 AM: unset GOARCH;
9:57:40 AM: export GOROOT='/opt/buildhome/.gimme_cache/versions/go1.12.linux.amd64';
9:57:40 AM: export PATH="/opt/buildhome/.gimme_cache/versions/go1.12.linux.amd64/bin:${PATH}";
9:57:40 AM: go version >&2;
9:57:40 AM: export GIMME_ENV="/opt/buildhome/.gimme_cache/env/go1.12.linux.amd64.env"
9:57:40 AM: go version go1.12 linux/amd64
9:57:40 AM: Installing missing commands
9:57:40 AM: Verify run directory
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:41 AM:   Netlify Build                                                 
9:57:41 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ❯ Version
9:57:41 AM:   @netlify/build 18.21.4
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ❯ Flags
9:57:41 AM:   baseRelDir: false
9:57:41 AM:   buildId: 6186436143db9fd58b9554cc
9:57:41 AM:   deployId: 6186436143db9fd58b9554ce
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ❯ Current directory
9:57:41 AM:   /opt/build/repo
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ❯ Config file
9:57:41 AM:   /opt/build/repo/netlify.toml
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ❯ Context
9:57:41 AM:   production
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:41 AM:   1. build.command from netlify.toml                            
9:57:41 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:41 AM: ​
9:57:41 AM: $ hugo
9:57:43 AM: Building sites …
9:57:43 AM:                    | EN
9:57:43 AM: -------------------+------
9:57:43 AM:   Pages            | 138
9:57:43 AM:   Paginator pages  |   7
9:57:43 AM:   Non-page files   | 206
9:57:43 AM:   Static files     | 202
9:57:43 AM:   Processed images |  11
9:57:43 AM:   Aliases          |  40
9:57:43 AM:   Sitemaps         |   1
9:57:43 AM:   Cleaned          |   0
9:57:43 AM: Total in 1386 ms
9:57:43 AM: ​
9:57:43 AM: (build.command completed in 1.4s)
9:57:43 AM: ​
9:57:43 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:43 AM:   2. Deploy site                                                
9:57:43 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:43 AM: ​
9:57:43 AM: Starting to deploy site from 'public'
9:57:43 AM: Creating deploy tree asynchronously
9:57:43 AM: Creating deploy upload records
9:57:45 AM: Starting post processing
9:57:45 AM: Skipping HTML post processing
9:57:45 AM: Post processing - header rules
9:57:45 AM: Post processing - redirect rules
9:57:45 AM: Post processing done
9:57:45 AM: Site is live ✨
9:57:45 AM: 0 new files to upload
9:57:45 AM: 0 new functions to upload
9:57:45 AM: Site deploy was successfully initiated
9:57:45 AM: ​
9:57:45 AM: (Deploy site completed in 2.3s)
9:57:45 AM: ​
9:57:45 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:45 AM:   Netlify Build Complete                                        
9:57:45 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
9:57:45 AM: ​
9:57:45 AM: (Netlify Build completed in 3.9s)
9:57:45 AM: Caching artifacts
9:57:45 AM: Started saving build plugins
9:57:45 AM: Finished saving build plugins
9:57:45 AM: Started saving pip cache
9:57:46 AM: Finished saving pip cache
9:57:46 AM: Started saving emacs cask dependencies
9:57:46 AM: Finished saving emacs cask dependencies
9:57:46 AM: Started saving maven dependencies
9:57:46 AM: Finished saving maven dependencies
9:57:46 AM: Started saving boot dependencies
9:57:46 AM: Finished saving boot dependencies
9:57:46 AM: Started saving rust rustup cache
9:57:46 AM: Finished saving rust rustup cache
9:57:46 AM: Started saving go dependencies
9:57:47 AM: Finished saving go dependencies
9:57:50 AM: Cached ruby version 2.6.2
9:57:50 AM: Build script success
9:58:44 AM: Finished processing build request in 1m37.296690126s

When I traceroute the url from netfly I see the following path:

$ traceroute -m 255 naughty-goldstine-ab40e9.netlify.com
(192.168.1.1)  0.310 ms  0.195 ms  0.229 ms
 2  * * *
 3  be6255.201.rcr21.bcn01.atlas.cogentco.com (149.16.252.41)  4.021 ms  3.908 ms  4.316 ms
 4  be2421.ccr31.vlc02.atlas.cogentco.com (154.54.61.197)  8.833 ms  8.778 ms  8.933 ms
 5  be3356.ccr32.mad05.atlas.cogentco.com (154.54.57.241)  13.176 ms  12.915 ms  13.136 ms
 6  Telia.mad05.atlas.cogentco.com (130.117.15.166)  12.852 ms  12.941 ms  12.973 ms
 7  prs-bb2-link.ip.twelve99.net (62.115.123.220)  37.844 ms  37.646 ms  37.536 ms
 8  ffm-bb1-link.ip.twelve99.net (62.115.123.12)  38.685 ms ffm-bb2-link.ip.twelve99.net (62.115.122.139)  37.138 ms ffm-bb1-link.ip.twelve99.net (62.115.123.12)  38.858 ms
 9  ffm-b5-link.ip.twelve99.net (62.115.114.89)  38.735 ms  38.837 ms ffm-b5-link.ip.twelve99.net (62.115.114.91)  37.512 ms
10  digitalocean-ic328178-ffm-b5.ip.twelve99-cust.net (80.239.128.23)  38.665 ms  38.609 ms digitalocean-ic328177-ffm-b5.ip.twelve99-cust.net (80.239.128.21)  37.259 ms
11  * * *
12  * * *
13  * * *
14  * * *
15  * * *
16  * * *
17  * * *
18  * * *
19  * * *
20  * * *
21  * * *
22  * * *
23  * * *
24  * * *
25  * * *
26  * * *
27  * * *
28  * * *
29  * * *
30  * * *

After that all are * * * until it reaches the 255 maximum hops.

Last time something like this happened I had a record on the CNAME pointing to a direction I wasn’t using, after deletion it worked. But now such a record doesn’t exists. I have other subdomains such as ghana.llrs.dev directly served from github pages that work, so I don’t think the domain is off or unaccessible.

TLDR: I think I’ve set up everything right but my website “successfully” deployed by netfly don’t show up on the desired url.

Hi @llrs

If you check Google Admin Toolbox Dig or Zoho Toolkit it shows you have both a CNAME and an A record for www.llrs.dev and no records for llrs.dev. This is not the correct way to set up a custom domain for use on Netlify.

Check out the Configure external DNS for a custom domain documentation and [Support Guide] DNS Quick Start - How to set up DNS.

If you have further questions do not hesitate to reply here.

Many thanks for the quick reply on a Saturday. Sorry, I don’t fully grasp what is CNAME and an A record do. I added it and now the website is accessible.

I had the same problem (deploy successful but not reachable) a couple of months ago when I had an A record pointing to 75.2.60.5 (Just learned it was the netlify load balancer). Will check it more often