Site cannot be accessed broken link or url that doesn't exist

Hey everyone, im trying to deploy a full stack web application and i get the page not found error. I just wanted to know if it is possible to deploy a node js application here on netlify, i dont have index.html file cuz im using pub template engine. Please if someone has any information about this reply to me. <3

Hey there, @etnikz2002 :wave:

Can you please share more about what you are encountering? For example, what exact template are you using? Please provide a link to the resource. Additionally, what is your Netlify site URL? Please provide a link to this as well.

IMO it can be solved through startup errors some time it happens due to minor glitch or by any broken link

how do u do that pls

Hi there, glad you found us :wave: before we can help you, we need a little more information on the issues you are facing.

First, have you looked through this resource? It is a compilation of all of our build and deploy resources. This is a good starting point.

If you have worked through those guides and are still encountering issues please share the following information:

  • the name of your build instance: “example-jones.netlify.com
  • your most recent deploy log
  • what you have already tried
  • any error messages you have received in your terminal window or in the developer console

Page Not Found

Looks like you’ve followed a broken link or entered a URL that doesn’t exist on this site.

Back to our site


If this is your site, and you weren’t expecting a 404 for this path, please visit Netlify’s “page not found” support guide for troubleshooting tips.

Hi there,

I’ve read the previous thread. I’ve read the resource.
I have renamed everything and made sure it’s in lowercase.
I’ve added a redirect.
I’m pretty sure my index.html is there. It’s the same setup as a previous project.

Deploy log

Preview

11:01:28 PM: Build ready to start

11:02:17 PM: build-image version: d7b3dbfb0846505993c9a131894d1858074c90b4 (focal)

11:02:17 PM: build-image tag: v4.10.1

11:02:17 PM: buildbot version: 37262c48b1f3cfa88c6caed707d29b19aef6a5a7

11:02:17 PM: Fetching cached dependencies

11:02:17 PM: Starting to download cache of 2.9MB

11:02:17 PM: Finished downloading cache in 34.879635ms

11:02:17 PM: Starting to extract cache

11:02:17 PM: Finished extracting cache in 27.509739ms

11:02:17 PM: Finished fetching cache in 93.10568ms

11:02:17 PM: Starting to prepare the repo for build

11:02:17 PM: Preparing Git Reference refs/heads/main

11:02:17 PM: Parsing package.json dependencies

11:02:18 PM: No build steps found, continuing to publishing

11:02:18 PM: Starting to deploy site from ‘/’

11:02:18 PM: Creating deploy tree

11:02:18 PM: Creating deploy upload records

11:02:18 PM: 1 new files to upload

11:02:18 PM: 0 new functions to upload

11:02:19 PM: Starting post processing

11:02:19 PM: Uploading Cache of size 2.9MB

11:02:19 PM: Post processing - HTML

11:02:19 PM: Post processing - header rules

11:02:19 PM: Post processing - redirect rules

11:02:19 PM: Post processing done

11:02:20 PM: Finished processing build request in 3.025502229s

11:02:22 PM: Site is live :sparkles:

Hello there,

Still not working
I’ve tried everything. the index.html is there
I’ve tried to redirect

still the same message page not found
https://courageous-naiad-d96cc2.netlify.app

11:14:16 PM: Build ready to start
11:14:30 PM: build-image version: d7b3dbfb0846505993c9a131894d1858074c90b4 (focal)
11:14:30 PM: build-image tag: v4.10.1
11:14:30 PM: buildbot version: 37262c48b1f3cfa88c6caed707d29b19aef6a5a7
11:14:30 PM: Fetching cached dependencies
11:14:30 PM: Starting to download cache of 2.9MB
11:14:31 PM: Finished downloading cache in 199.330798ms
11:14:31 PM: Starting to extract cache
11:14:31 PM: Finished extracting cache in 27.374023ms
11:14:31 PM: Finished fetching cache in 291.123517ms
11:14:31 PM: Starting to prepare the repo for build
11:14:31 PM: Preparing Git Reference refs/heads/main
11:14:31 PM: Parsing package.json dependencies
11:14:32 PM: No build steps found, continuing to publishing
11:14:32 PM: Starting to deploy site from ‘/’
11:14:32 PM: Creating deploy tree
11:14:32 PM: Creating deploy upload records
11:14:32 PM: 1 new files to upload
11:14:32 PM: 0 new functions to upload
11:14:32 PM: Starting post processing
11:14:32 PM: Uploading Cache of size 2.9MB
11:14:32 PM: Post processing - HTML
11:14:32 PM: Post processing - header rules
11:14:33 PM: Post processing - redirect rules
11:14:33 PM: Post processing done
11:14:33 PM: Finished processing build request in 3.134827834s
11:14:36 PM: Site is live :sparkles:

Hi @Jazz

Your site loads fine for me. And I can even search!

1 Like

Echoing @coelmay, I can also see your site. Please let us know if you are still encountering obstacles.

Hello,
I’m not sure on how to fix my broken link. It’s called startling-cupcake-049c79. I tried the support guide link but I’m super new to all this so I’m completely lost. Can you all help?

Hi @MoeGropp

Have you read through this support guide

1 Like

Yes. I downloaded all of the deploys. Each one have the same files in them. Here are the screen shots.
image

P.S. Thank you for getting back to me so quickly :slight_smile:

image

If you read the first line of the support guide it states

We attempt to serve only /index.html in case you try to load your site without a path

You don’t have an index.html, you have a weather.html.

Can you share the publish repository you are deploying from?

It’s fixed! Thank you so much for your help.

1 Like

Hello, please i also have the same problem what can I do to solve this issue?

HI @charlene

Change the filename from weather shecodes 12 update (1).html to index.html.

Please help to resolve the issue. I am first time trying to deploying and the method opted is manually
https://dinesh99.netlify.app/

Deploy log:
11:22:19 AM: Creating deploy upload records
11:22:44 AM: Starting post processing
11:22:44 AM: Post processing - HTML
11:22:45 AM: Post processing - header rules
11:22:45 AM: Post processing - redirect rules
11:22:45 AM: Post processing done
11:22:45 AM: Section completed: postprocessing
11:22:48 AM: Site is live :sparkles:

Page Not Found

Looks like you’ve followed a broken link or entered a URL that doesn’t exist on this site.

Deploy summary

  • 182 new files uploaded
    1 generated page and 181 assets changed.

New pages include:

  • themes/github.com/wowchemy/wowchemy-hugo-themes/modules/wowchemy-plugin-reveal/layouts/slides/list.html

  • No redirect rules processed
    This deploy did not include any redirect rules. Learn more about redirects.

  • No header rules processed
    This deploy did not include any header rules. Learn more about headers.

  • All linked resources are secure
    Congratulations! No insecure mixed content found in your files.

  • No edge functions deployed
    This deploy did not include any edge functions. Learn more about Edge Functions.

hi @dinesh9

Can you show a screenshot of your files structure? You need to have an index.html file on your root folder since that’s what we’ll be looking for.

Thanks