Home
Support Forums

Website built & deployed successfully but still getting '404 error"

here is my build log:

4:34:45 PM: Build ready to start
4:34:47 PM: build-image version: d84c79427e8f83c1ba17bcdd7b3fe38059376b68
4:34:47 PM: build-image tag: v3.6.1
4:34:47 PM: buildbot version: d35018babe252245044d3565f193fa426818b4b1
4:34:47 PM: Fetching cached dependencies
4:34:47 PM: Failed to fetch cache, continuing with build
4:34:47 PM: Starting to prepare the repo for build
4:34:48 PM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo
4:34:48 PM: git clone GitHub - debutler266/Breaking-Bad-Api: ReactJS app based of the hit television show "Breaking Bad" using API data
4:34:49 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master
4:34:50 PM: No build steps found, continuing to publishing
4:34:50 PM: Starting to deploy site from ‘/’
4:34:50 PM: Creating deploy tree
4:34:51 PM: Creating deploy upload records
4:34:51 PM: 0 new files to upload
4:34:51 PM: 0 new functions to upload
4:34:51 PM: Starting post processing
4:34:51 PM: Post processing - HTML
4:34:51 PM: Post processing - header rules
4:34:51 PM: Post processing - redirect rules
4:34:51 PM: Post processing done
4:34:51 PM: Finished processing build request in 3.675691565s
4:34:51 PM: Site is live :sparkles:

site url: https://zen-bhaskara-8a6d5f.netlify.app

Hi there,

Did you see this guide yet? This is the best place to start for “Page Not Found” issues.

If you are still seeing issues after following the troubleshooting steps in this guide, please let us know!

I am still having issues

Did you delete the website, because the link that you’ve added it of a non-existing Netlify website.

However, the problem is your base path is not configured. Your base path is breaking-bad-app and publish path would probably be build.

1 Like

A post was split to a new topic: Site deployed but getting 404 [Generic title]