Home
Support Forums

Uploaded image filepaths not working

Hi all, I have a Gatsby netlify CMS site at swapstack.co; I am having an issue with blog post featured images getting uploaded correctly.

When I create a blog post and upload a new ‘featured image’, it gets saved into the destination I would like it to. See an example here.

The problem is in the index.md file, the reference doesn’t appear to understand that the file exists in the same parent folder. See here (this is from another example post that I created to demonstrate the issue, but I deleted it so that it would not be live on my site):

How can I fix this? I need the index.md files to understand that the filepath is relative to the folder it is already in.

Thank you!

Hi there! Thanks for your interest in Netlify CMS. Looks like you posted your question a little while ago, but that you haven’t received a solution yet. Here’s where you might get more help:

netlifycms.org - the site houses our extensive documentation that likely contains helpful information to get you back on track.

netlify cms slack - join our friendly slack channel and chat with other cms pros to get the help you need.

GitHub Issues - think you’ve found a bug, or would like to make a feature request? Make your voice heard here. Netlify CMS is open source - PRs and other contributions are also welcome!

Stack Overflow Check StackOverflow for questions tagged “Netlify CMS” if you don’t get an answer in the Slack or the GH issues. StackOverflow reaches a worldwide audience of knowledgeable people.

Your question will be left open here for anyone to comment - but we encourage you to check out the above resources if you are still looking for a solution!