Home
Support Forums

Trouble creating a new site from Github Organization repo

Hi I’ve run into an issue when trying to create a new site from a repo owned by one of my Github Organization. When clicking the dropdown on the Pick a repository page, the organization I wanted was not displayed.

There are two options I would like to click below, Check the docs and Add another organization, however clicking either one takes me to a blank page. This issue persists in both Firefox with all content blockers off and a fresh install of Chrome. Is there anything more I can do on my end? Thank you

hi there @burk96 - that sounds really frustrating. The fact that you get a blank page is very odd. Is there any possibility you could make a screen recording and show it to us, and tell us exactly which browsers (version number, operating system) you are seeing this on? thank you so much.

Hi @perry

Here is a screenrecording I made of the bug. In the video I start with Firefox 94.0.1 and then try again with Chrome 95.0.4638.69. I am currently using Windows 10 Pro 21H1 Build 19043.1288.

Let me know if there is anything else I can provide

It might just be a problem with the Firefox connection itself. I also had an empty screen with only firebase connection

Unfortunately the problem is reproducible across browsers (Chrome version listed above) and machines (Windows 10 Home 21H1 Build 19043.1237) on different networks for me (both Xfinity connections if that matters).

Hi @burk96,

Is this related:

1 Like

Yes it’s working now! Cheers Netlify team! You guys rock!