Site not loading on firefox and edge -> returning a 408 ---- HELP!

Hello, i have a big problem with my site : nettroc.org
The site works fine in Chrome but does not load in firefox
… returns a 408
Please help us, we just put online the landing page of our non-profit and all firefox users cant access the site … which sucks

Loads just fine:

Are you sure it’s not just a local issue?

Hey, thanks for your reply. I’m sorry but the problem persists.
All of a sudden it loaded normally … i tell my girl its okay … bam her friend calls saying site is not working.
Can you try again at different moments and tell me what’s up because this is so frustrating ?? Please
BTW netlify is great, had to tell you

@guigui420 Welcome to the Netlify community.

I think if you get your DNS settings straightened out this problem will cease. You currently have delegated DNS both to Netlify and to OVH.

|===================== whois name server for ====================
| ------------------------- nettroc.org -------------------------
Updated Date: 2021-02-18T13:42:07Z
Name Server: DNS1.P04.NSONE.NET
Name Server: DNS2.P04.NSONE.NET
Name Server: DNS3.P04.NSONE.NET
Name Server: DNS4.P04.NSONE.NET
Name Server: DNS113.OVH.NET
Name Server: NS113.OVH.NET
Updated Date: 2021-02-18T12:42:07.0Z
Name Server: dns1.p04.nsone.net
Name Server: dns2.p04.nsone.net
Name Server: dns3.p04.nsone.net
Name Server: dns4.p04.nsone.net
Name Server: dns113.ovh.net
Name Server: ns113.ovh.net
|================================================================

It will work better if you choose one or the other.

If you choose OVH, you’ll need to fix your CNAME entry too.

|======================= dig CNAME(s) for =======================
| ----------------------- www.nettroc.org -----------------------
| ---------------- will be blank for Netlify DNS ----------------
nettroc.org.nettroc.org.
|================================================================

Hi, @guigui420. It looks like you followed the advice from @gregraven and resolved the issue. (He did correctly point out the configuration issue and I don’t see the ovh.net name servers being used any longer.)

Did that resolve the issue? If there are other questions or concerns, please let us know.

Hey Luke ! Yep thanks to your mate, everything is good now. Cheers guys - luv netlify !

1 Like