Home
Support Forums

Page not found, broken link

Hey, I have an issue with the profile link on my site.
When I click it it says that my page is not found.

I’ve tried finding a new solution for the link and changed the code but it still won’t work.

here is my site: https://60c7a2094bf77b00081d172a--elated-boyd-1f0080.netlify.app/

The link works perfectly fine on my localhost.

Attached you’ll find the build of my site.

Deploy log

8:38:02 PM: Build ready to start
8:38:04 PM: build-image version: 0582042f4fc261adc7bd8333f34884959c577302
8:38:04 PM: build-image tag: v3.7.6
8:38:04 PM: buildbot version: e446c3c0d9c5e9f83b4651fd8c834bedb26384e2
8:38:04 PM: Fetching cached dependencies
8:38:04 PM: Starting to download cache of 159.3MB
8:38:06 PM: Finished downloading cache in 2.111441271s
8:38:06 PM: Starting to extract cache
8:38:11 PM: Finished extracting cache in 4.691659579s
8:38:11 PM: Finished fetching cache in 6.861484263s
8:38:11 PM: Starting to prepare the repo for build
8:38:11 PM: Preparing Git Reference refs/heads/GamingMoviesClient_1
8:38:12 PM: Parsing package.json dependencies
8:38:12 PM: Starting build script
8:38:12 PM: Installing dependencies
8:38:12 PM: Python version set to 2.7
8:38:13 PM: Started restoring cached node version
8:38:15 PM: Finished restoring cached node version
8:38:16 PM: v12.18.0 is already installed.
8:38:16 PM: Now using node v12.18.0 (npm v6.14.4)
8:38:17 PM: Started restoring cached build plugins
8:38:17 PM: Finished restoring cached build plugins
8:38:17 PM: Attempting ruby version 2.7.1, read from environment
8:38:18 PM: Using ruby version 2.7.1
8:38:18 PM: Using PHP version 5.6
8:38:18 PM: Started restoring cached node modules
8:38:18 PM: Finished restoring cached node modules
8:38:18 PM: Started restoring cached go cache
8:38:18 PM: Finished restoring cached go cache
8:38:18 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
8:38:18 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
8:38:18 PM: Installing missing commands
8:38:19 PM: Verify run directory
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: Netlify Build
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ❯ Version
8:38:19 PM: @netlify/build 12.1.2
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ❯ Flags
8:38:19 PM: deployId: 60c7a2094bf77b00081d172a
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ❯ Current directory
8:38:19 PM: /opt/build/repo
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ❯ Config file
8:38:19 PM: No config file was defined: using default values.
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ❯ Context
8:38:19 PM: production
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: 1. Build command from Netlify app
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: $ parcel build
8:38:19 PM: No entries found
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: (build.command completed in 79ms)
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: 2. Deploy site
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: Starting to deploy site from ‘dist’
8:38:19 PM: Creating deploy tree
8:38:19 PM: Creating deploy upload records
8:38:19 PM: 0 new files to upload
8:38:19 PM: 0 new functions to upload
8:38:19 PM: Site deploy was successfully initiated
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: (Deploy site completed in 189ms)
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: Netlify Build Complete
8:38:19 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
8:38:19 PM: ​
8:38:19 PM: (Netlify Build completed in 333ms)
8:38:20 PM: Starting post processing
8:38:20 PM: Post processing - HTML
8:38:20 PM: Post processing - header rules
8:38:20 PM: Post processing - redirect rules
8:38:20 PM: Post processing done
8:38:20 PM: Caching artifacts
8:38:20 PM: Started saving node modules
8:38:20 PM: Finished saving node modules
8:38:20 PM: Started saving build plugins
8:38:20 PM: Finished saving build plugins
8:38:20 PM: Started saving pip cache
8:38:20 PM: Site is live :sparkles:
8:38:20 PM: Finished saving pip cache
8:38:20 PM: Started saving emacs cask dependencies
8:38:20 PM: Finished saving emacs cask dependencies
8:38:20 PM: Started saving maven dependencies
8:38:20 PM: Finished saving maven dependencies
8:38:20 PM: Started saving boot dependencies
8:38:20 PM: Finished saving boot dependencies
8:38:20 PM: Started saving rust rustup cache
8:38:20 PM: Finished saving rust rustup cache
8:38:20 PM: Started saving go dependencies
8:38:20 PM: Finished saving go dependencies
8:38:20 PM: Build script success
8:38:47 PM: Finished processing build request in 43.019628737s

Hi there, before we dig in,

Did you see this guide yet? This is the best place to start for “Page Not Found” issues.

If you are still seeing issues after following the troubleshooting steps in this guide, please let us know!

Writing a detailed post will help us solve your issue faster, generally speaking we need this:

  • Netlify Domain (.netlify.app)
  • Git Repo if you have one
  • Latest deploy logs (either copy and pasted or linked to)

Kyle.

Hey perry just fixed it, somehow the page wont allow me to use span html code.
After changing that it workes.

1 Like