Home
Support Forums

Getting SSL error when loading the site on the Netlify managed domain

Hi Netlify,

We’ve experiencing this issue for a couple of days and looked into everything but it seems to be coming from Netlify. When we load the page (https://tomholkenborg.com) the browser gives ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH error about 90% of the time. This happens across every major browsers and the issue seems to be happening sporadically, sometimes very often and sometimes barely. The app is https://tom-holkenborg.netlify.app.

We have a simple setup with an externally registered domain (tomholkenborg.com and *.tomholkenborg.com) and using Netlify’s managed DNS. We tried to refresh the SSL certificate even though it’s still valid for ~a month. This shouldn’t be the issue but the certificate doesn’t seem to be refreshed.

We would like to hear from you about it because it seems to be a domain/hosting issue and the project is in production (without previous issues for months) and the client has a campaign running right now so they are quite nervous and frustrated about the issue.

Many thanks in advance,
Gabor (JM)

Hi @jungleminds
Welcome to the Netlify community.

Based on headers for http://tomholkenborg.com you’re using Cloudflare.

cf-request-id: 0a9ee76a71000017cf5085e000000001
X-Content-Type-Options: nosniff
Server: cloudflare
CF-RAY: 65de74f0b9c417cf-MEL

And then your NS is in Netlify, but you have a CNAME record pointing elsewhere

CNAME	"tomholkenborg-cd-ncmt1y8ppgr2qer6.edge.tenants.us.auth0.com."
NS	"dns2.p02.nsone.net."
NS	"dns4.p02.nsone.net."
NS	"dns3.p02.nsone.net."
NS	"dns1.p02.nsone.net."

Can I suggest you have a look at this post and see if it helps resolve your issue

Thakn you, @coelmay! It’s fixed now…moved the Auth0 setup to a subdomain.

1 Like