Home
Support Forums

Custom Domain owned by another account

My Netlify site is registered under : sandip2224.netlify.app
I’m trying to set up this custom domain ‘dassandipan.tech’ to my netlify site but get the following error:

I can’t seem to get around this problem. Can someone please help me out?

Please do not create duplicate threads @cppcoder2001. It will not get you an answer any quicker. I have closed your previous thread here.

As mentioned there, a Netlify Support Engineer will assist you when they have a chance.

Hey there! Looks like dassandipan.tech was previously added to a site and Netlify DNS was set up.

The domain was removed from the site but the DNS zone attached to it was not deleted.

I’ve deleted the unused DNS zone for dassandipan.tech – you should now be able to add this to your site!

2 Likes

I could finally add the custom domain to my portfolio!! Thank you thank you.

I am having the same issue. custom_domain is owned by another account.
My site is registered under ippmail.netlify.app

Hi @teemezzy,

The domain has been removed from another account . Kindly try re-adding it.

Same thing here, custom_domain is owned by another account for the domain: vibrant.dev

Hi @vibrantwebdev,

The domain has been removed from the other account.

1 Like

Hey I am having same issue when deploying to careers.stoaschool.com. Can you please help?

hi there, did you go through the domain verification process outlined here?

let us know when that is complete, so we can verify, thanks!

Please assist with this, custom_domain is owned by another account for the domain -
web.goodtime.africa

Hey Perry. Happy Monday. The txt record has been added.

hey there @Rod_Danan - verification was successful, and we’ve made the domain available for you. you should be able to use it now! happy monday to you too.

1 Like

I am having problems adding my domain (heribertorangel.com) hosted in Bluehost to a Netlify site (https://beto-portfolio.netlify.app/) because: custom_domain is owned by another account.
I have added an A record to the balancer address (75.2.60.5) and a C record to my page to no avail.
Can you help me? Thank you.

Hi @heribellaco,

I’ve removed the domain from the conflicting account. You should be able to use it now.