Cannot set verified .com as primary domain — stuck on unverified apex .gr domain

Γεια σας,

Προσπαθώ να αλλάξω το κύριο (primary) custom domain του project μου, αλλά δεν ολοκληρώνεται.

Project: darling-cat-0e4564
Τρέχον primary domain: yourbestparty.gr
Domain που θέλω να ορίσω ως primary: yourbestpartygr.com

Οι εγγραφές DNS για το yourbestpartygr.com δείχνουν ήδη σωστά στο Netlify (οι εγγραφές δείχνουν “NETLIFY” και οδηγούν στο darling-cat-0e4564.netlify.app).

Όμως, όταν πηγαίνω στο Domain management και πατάω “Set as primary domain” στο yourbestpartygr.com, εμφανίζεται κάθε φορά αυτή η προειδοποίηση:
“We’re provisioning a certificate for your site, you cannot change custom domains until that process completes”

Το yourbestparty.gr δείχνει αποτυχημένη επαλήθευση DNS (“yourbestparty.gr doesn’t appear to be served by Netlify”), παρόλο που τα DNS records του φαίνονται σωστά (A record → 75.2.60.5, CNAME www → darling-cat-0e4564.netlify.app).

Έχω δοκιμάσει και να ορίσω ως primary το www.yourbestparty.gr αντί για το apex domain (όπως προτείνεται στο UI), αλλά και αυτό εμφανίζεται ως unverified/pending, με το ίδιο μπλοκάρισμα.

Θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσετε είτε:

1. Να ορίσετε εσείς χειροκίνητα το yourbestpartygr.com ως primary domain για αυτό το project, ή
  2. Να καθαρίσετε όποια κολλημένη διαδικασία πιστοποιητικού/επαλήθευσης μπλοκάρει την αλλαγή

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!