Home
Support Forums

Blank screen after deploy

The better the post - the faster the answer.
hello every one I’m newbie in netify. so I have a issue with the first time deploy my project reactjs
site lives but when I entered my website , it is a blank screen , I don’t have any idea about that , someone can help me , plzz
my website: https://mvapp.netlify.app/
my github with that project: https://github.com/dangvanduc1999/movie-app-reactjs.git
thank you!!

Hi @vanduc1999,

It would be great if you can help us with the site URL.

sorry about that, i’ve just update , sorry again

Did you check the console:

The paths you’re trying to use, don’t exist.

sorry ,but when i run in my local , it’s working

I can see errors when trying locally too:

Do note, npm run dev is not a “local build” - if that works, that’s a development build. As long as the production build (npm run build) doesn’t work locally, it won’t work on Netlify.

Also, you’ve got a few errors in your netlify.toml. The file should be this:

[build]
    command = "npm run build"
    publish = "build/"
    base = "front/"

[[redirects]]
    from = "/*"
    to = "/index.html"
    status = 200

Also, the base path front/, doesn’t exist, so I’m not sure what exactly you’re trying to do.

hey, sorry i’ve just deploy again , and it’s working, however i have another issue , my section intro ( i wrote it by gsap lib ) it not work , i see devtool everything be ok , do you have any solution
here my website: https://dangvanduc1999-project.netlify.app/

This is what I see when your site loads @vanduc1999


e

If I delete the intro section <section class="intro">...</section>

I then see

Your intro is not getting hidden on page load (I assume.) Do you need it? I would simply remove it and have the page load without the intro section.

yup i need it for my project , however , I’ve just fixed successfully , there have some problem with lazy load in reactjs, and policy about https , so i fix it and then everything is ok, again thank every one for supporting me

1 Like